Nieuws, Tips & Tricks

Hisense is hoofdsponsor EURO 2020

Hisense lanceert een grootschalige merkactivatiecampagne in de Benelux. Als hoofdsponsor van EURO 2020 wil Hisense met de campagne de aandacht vestigen op zijn allernieuwste televisies.

De marketingcampagne bevat onder meer winacties en samenwerkingen met invloedrijke (en voetbalgerelateerde) platforms met bannering en POS-materiaal op de winkelvloer bij onder andere Expert, Exellent, Selexion en Unigro. Net omdat het EK voetbal er dit jaar anders zal uitzien dan we gewend zijn, speelt de campagne hier op een relevante manier op in. Met de televisietoestellen van Hisense kan namelijk iedereen toch dat stadiongevoel beleven thuis. Want ‘voetbal kijk je op dé voetbal tv’

Jarno Wieland, Marketing Manager Benelux: “We zijn al jaren trotse sponsor van toonaangevende sportevenementen wereldwijd zoals het EK voetbal 2016 in Frankrijk en het WK 2018 in Rusland. In 2021 zijn we als hoofdsponsor ook verbonden aan EURO 2020. Zo vergroten we niet alleen onze naamsbekendheid maar creëren we tegelijkertijd ook fans voor het uitgebreide productassortiment van televisies en koelkasten. Hiermee presenteren we Hisense als de beste voetbal-TV.”

Meer informatie: hisense.be/euro2020